zaterdag 3 juli 2010

Dagdromen

Hallo allemaal,
Nou dames, ik ben weer in blogland. Ik ben een weekje in Limburg en een weekje in Zeeuws Vlaanderen geweest. Mijn man en ik hebben prachtig weer gehad. Ik heb uiteraard niet stilgezeten en heb heel wat afdrukjes ingekleurd onder de luifel voor de caravan. Gisteren kon ik de spanning tijdens het voetballen niet aan en heb ik heerlijk zitten kleuren, dat werkt goed. Als er een doelpunt viel kon ik toch niet nalaten om even een blik te werpen. ;)
Ik vind het niet leuk om zomaar niets van me te laten horen, maar om bij voorbaat te zeggen dat ik weg ben vind ik een beetje eng. Je hoort zoveel rare dingen tegenwoordig.
Afijn.... Vandaag laat ik jullie een kaart zien met een stempelafdruk van Penny Black `Daydream`. Deze heb ik ingekleurd met de kleurpotloden. Voor de achtergrond heb ik chalk gebruikt en zo een blauwe lucht gecreëerd. Voor het afdrukje heb ik met de Martha Stewart graspons 2 laagjes gemaakt en ervoor geplakt met daarop weer wat bloemetjes van strassteentjes. Met de combopons `Eyelet lace`van MS heb ik het vierkant gemaakt. Het papier is van S.E.I en Nana`s Nursery. Ik heb de kaart afgewerkt met bloemen en takjes.
Tot gauw.
Lieve groetjes
Gretha

10 opmerkingen:

Erika zei

Ik vroeg me al af waar je toch was en had natuurlijk al het vermoeden dat je lekker op vakantie was. Ben blij dat je weer terug bent, dan kunnen we weer lekker genieten van je mooie kaartjes. Deze is in ieder geval super!

Groetjes Erika

Bianca zei

Ik kan me heel goed voorstellen dat je op voorhand niet zegt dat je op vakantie gaat. Je weet inderdaad maar nooit. Lekker dat jullie genoten hebben.
Je kaartje is prachtig.
Groetjes,
Bianca

Trudy zei

Je kaart is zoals altijd weer prachtig Gretha!!
Fijn dat jullie genoten hebben.
Groetjes Trudy

diana zei

hoi gretha,
je kaart ziet er prachtig uit.
groetjes diana

Yvonne zei

je hebt gelijk om niet van te voren te zeggen dat je weg bent. Ik doe dat ook niet je weet tenslotte maar nooit. Prachtige kaart heb je gemaakt vind it een van de mooiste stempels uit die serie van Penny black.
groetjes Yvonne

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

Wat een mooie kaart, ik zou zo naast het meisje willen gaan zitten en lekker meedromen.

Jullie hebben mazzel gehad met het weer, lekker hoor.

Groetjes Jolande

Corrie zei

Haa die Gretha ik miste je al. je hebt helemaal gelijk hoor, je moet geen slapende honden wakker maken. Fijn dat jullie zo genoten hebben.

Prachtig kaartje heb je weer gemaakt zeg.

Lieve groetjes Corrie

Unknown zei

wauwwww wat een mooie kaarten maak je ben gelijk volger geworden complimentjes hoor ik zou het leuk vinden als je eens bij mij kwam kijken
fijne dag

Groetjes Nellie

nicole zei

prachtig kaartje!!
leuke randpons!
groetjes Nicole

Anne-Marije zei

Ik dacht al dat je op vakantie was. Fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad.
Wat een schattig kaartje heb je weer gemaakt.
xxx Anne-Marije