donderdag 3 februari 2011

Boekje

Hallo lieve lezers,

Dank jullie wel voor zoveel lieve en enthousiaste reacties op ons boekje, zowel persoonlijk als via mijn blog en email. Dit hadden we niet zo verwacht, maar we vinden het bijzonder leuk.
Nu heb ik een aantal vragen gehad waar het boekje te koop komt.
Anita en ik willen het boekje introduceren op de beurzen in Antwerpen, de knotsgekke kaartendagen in Den Bosch en in Rijswijk. Dit gebeurt allemaal in maart.
Jullie kunnen altijd het boekje kopen via mij of de blog van Anita.
Voor liefhebbers die het boekje willen reserveren moeten even een emailtje sturen naar gretha.bakker@orange.nl met je gegevens.
Wil je wel even erbij vermelden of je het boekje op één van de beurzen komt afhalen of dat je het thuisgestuurd wilt hebben. Dan komt er één euro verzendkosten bij.
Het boekje gaat 8.50 euro kosten.

Lieve groetjes
Gretha

7 opmerkingen:

Neline zei

uhhh....boekje....ik heb een blogpost gemist van je! Geweldig hoor. Veel succes met maken.
groetjes
Neline

arjette zei

Hoi hoi,

ik heb je een mailtje gestuurd!!

gr. arjette.

Erika zei

Wat leuk dat je een boekje gaat maken, ik ben heel benieuwd. Succes ermee!

Groetjes Erika

stempelfreaks zei

wat ontzettend leuk dat je een eigen boekje krijgt! Ik wil hem zeker hebben. Ik mail je wel even.
Groetjes Astrid & Larissa

Marlies zei

Het is de bedoeling dat ik in maart naar de knotsgekke kaartendagen in Den Bosch ga, ik zie je boekje dan wel, anders kan ik het nog altijd bij je bestellen.
groetjes, Marlies

Kim zei

Dank je wel voor de leuke workshop vandaag. Ik ben al bijna om hoor! Maar heb nog niet zo lang de hele set Derwent in huis en om nu ineens te switchen naar Distress inkt is ook zo wat. Heb helaas geen geldboom in mijn serre staan :)
Maar mocht je weer een workshop komen doen bij Creatief handje met distress inkt dan ben ik er bij om nog een keer lekker te kleuren. Ik ga in ieder geval 17 maart naar Den Bosch dus dan zal ik mijn gezicht even laten zien.

Groetjes van Kim

Carola zei

Hallo Gretha,

Wat was het weer gezellig gisteren in IJsselstein tijdens de workshop. Ik heb weer heel veel geleerd, ik hoop dat er gauw een vervolg op komt.
Ik wacht met spanning op je boekje.
Fijn weekend

Groeten Carola