zaterdag 19 juni 2010

Lieve groetjes

Hallo allemaal,
Dit stempeltje van Marianne Design heb ik ingekleurd met de kleurpotloden en uitgestanst met de nestabilites `Classic Ovals`en de `Big Scalloped ovals`. Het papier wat ik gebruikt heb is van S.E.I. en Bo Bunny. Het opengewerkte randje heb ik gemaakt met de Martha Stewart pons de `Embroidered Floral`. Het kantje onder het bloemetje heb ik een draad door het randje gedaan en samengetrokken tot een rond geheel.
Bedankt allemaal voor de lieve reacties en tot de volgende kaart.
Lieve groetjes
Gretha

donderdag 17 juni 2010

Tilda is blij

Hallo allemaal,
Voor de liefhebbers onder ons heb ik vandaag een Magnoliaatje. Ik heb haar ingekleurd met Distress Inkt. Ik heb ze uitgeknipt, opgebold en met 3d kit erop geplakt. De achtergrond heb ik met de cuttlebug stencil `Jules Jewelss` geembosd en later met distress inkt bewerkt. Links heb ik een randje eronder uit laten komen die ik heb geponst met de pons van Martha Stewart de `Double Loops`. Daarover weer een lintje met een strik. Als decoratie heb ik 2 vlinders van verschillende maten van Martha Stewart geponst. Het papier is van Graphic45. Dit materiaal heb ik aangeschaft bij `t Hobby Hoekje de Linge.
De kleuren die ik gebruikt heb met het inkleuren van Tilda zijn:
Tattered Rose
Aged Mahony
Vintage Photo
Dried Marigold
Rusty Hinge
op de randjes van het broekje en bloesje heb ik glitter gebruikt.
Lieve groetjes
Gretha

maandag 14 juni 2010

Celebrate your day

Hallo allemaal,
Als het goed is, krijgen een heleboel kinderen deze week te horen of ze geslaagd zijn voor hun examen. Vandaar dat ik deze kaart vandaag post. De stempel is een slapstickstamp `a Scholar` van Penny Black en heb ik ingekleurd met de kleurpotloden.
Nadat ik de stempel heb ingekleurd, heb ik met de nestabilitie `Labels Eleven` de vorm erin gebracht en de rand met distress inkt `Aged Mahony` bewerkt.
Daaronder heb ik met de creatables van Marianne Design de swirls gemaakt.
Het open gewerkte randje heb ik met de randpons `Garden Trellis`van Martha Stewart geponst. Voor dit alles heb ik papier van S.E.I. gebruikt. Verder heb ik de kaart afgewerkt met bloemen en strassteentjes. Wat ik nog bijna vergeet te vertellen is, dat de tekst samen op een stempel staat met het egeltje. Hiervoor heb ik een rechthoekig stukje papier gepakt en de hoeken met een speciale pons de hoeken rond gemaakt.
Voor diegene die slagen, alvast gefeliciteerd.
Lieve groetjes
Gretha

vrijdag 11 juni 2010

Love

Hallo allemaal,
Voor deze kaart heb ik papier Nana`s Nursery gebruikt van DCWV, ik heb er ook de bloemen mee geponst. Wat het mooie van dit papier is, dat er een klein glittertje inzit. Later heb ik alle randen, zelfs de bloemen meegerekend, bewerkt met distress inkt. Ik heb hiervoor de kleur Aged mahony gepakt. De stempel is een clearstamp van Penny Black ;) Hugs en heb ik ingekleurd met de kleurpotloden. Om het afdrukje heen heb ik een beetje groene chalk gebruikt om er meer sfeer in te brengen. Met de nestabilitie Labels Five heb ik de vorm erin gebracht, dat geldt ook voor rondom de tekst. De randen heb ik met de Martha Stewart pons `Daisy`erin gebracht. De bloemetjes zijn uit de bloemenpons van Make Me `Madelief`. De blaadjes zijn gemaakt met de pons van McGill. Ik hoop dat het voor jullie duidelijk is met wat voor materiaal ik gewerkt heb, volgens mij is dat wel zo.

Nog even wat anders, ik heb een tweetal weken geleden een candy weggegeven en is gewonnen door Gwendolyn.
Ik heb een paar dagen later deze kaart mogen ontvangen die ze speciaal voor me gemaakt heeft. Ze heeft materiaal gebruikt die in de candy zat.
Ik vond dit zo lief van haar dat ik de kaart ook aan jullie wilden laten zien. Ik vind hem erg mooi geworden. Dank je wel Gwendolyn.


Lieve groetjes
Gretha

dinsdag 8 juni 2010

Knuffeltje

Hallo allemaal,
Vandaag post ik een geboortekaartje, ik vond die stempel zo lief toen ik hem zag. Het is een stempel van Happy Hoppers `Sleepy Head`.
Ik heb het afdrukje ingekleurd met de kleurpotloden. Daarna heb ik de vorm gemaakt met de nestabilitie `Labels Five`. Het papier is van Marianne Design en leent zich hier prima voor. De tekst baby staat al in het papier gedrukt. Daarboven een heel fijn kantje met pareltjes. Meer heeft de kaart niet nodig vind ik op wat bloemen en strassteentjes na.
Ik ben benieuwd of jullie de kaart ook zo lief vinden.
Lieve Groetjes
Gretha

zaterdag 5 juni 2010

Special friends

Hoi allemaal,
Dit beertje is net zo aan het genieten buiten als wij vandaag van het heerlijke weer. Dit beertje is een houten stempel van Penny Black Heart Garland.
Ik heb het afdrukje ingekleurd met de kleurpotloden. Voor het inkleuren van het beertje gebruik ik de volgende kleuren in deze volgorde ochre 590, pale brown 530, brown 510 en eventueel om de accenten nog beter op te laten vallen brown black 640. Bij het blousje gebruik ik alleen een beetje (grijs) dove grey 670 om schaduw te maken. Het gras heb bewerkt met pea green 430 en later met chalk verder uitgewerkt. De lucht heb ik helemaal met chalk gedaan.
Het papier is van Kaiser craft de paperpad Devonshire Collection. Verder is de kaart versierd met bloemen lint en gebreid kant. Ik heb deze materialen allemaal gekocht bij `t Hobby Hoekje de Linge.
Bedankt voor jullie enorme leuke reacties en ik hoop dat deze kaart weer leuk gevonden wordt.
Lieve groetjes
Gretha

woensdag 2 juni 2010

You are in my heart and thoughts

Hallo allemaal,
Vanavond heb ik voor jullie weer een Penny Black creatie, ingekleurd met de kleurpotloden.
Ik heb wat cirkels gemaakt met de nestabilitie en de hartjes er later ingebracht met de cuttlebugmal en gekleurd met distress inkt. Dit doe ik met de kleur die het beste bij het geheel past. Het papier is van DCWV Nana`s Nursery. De tekst en de muisjes zijn clearstamps `Hugs` en staan op dezelfde sheet. De takjes heb ik gemaakt uit de floral punch.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Lieve groetjes
Gretha

dinsdag 1 juni 2010

Uitslag

Hallo allemaal,
De blogcandy is vandaag gesloten. Er hebben zich veel mensen opgegeven om deze te kunnen winnen.
Nadat mijn man de naam uit de doos heeft getrokken, kan ik de winnares bekend maken:


Gwendolyn

Van Harte gefeliciteerd meid.
Wil je je adresgegevens even doorgeven via mijn email op de sidebar, dan stuur ik het pakketje zo snel mogelijk naar je toe.
Ik wil iedereen bedanken voor het meedoen van de candy.
Lieve groetjes
Gretha