donderdag 29 oktober 2009

Hond naast de sneeuwpop

Hallo allemaal, eindelijk weer een kaartje. Een sneeuwpop van Ollyfant, ik heb 2 verschillende afbeeldingen bij elkaar gebruikt en met een nestabilite (Octagons) eromheen uitgestansd.
Het papier is van Basic Grey, de snowfall polar blue `Dasher`. De sneeuw heb ik van glitterpapier gescheurd. Veel kijkplezier en bedankt voor jullie komst.

vrijdag 23 oktober 2009

Merry Christmas

Hallo iedereen, een kerstkaartje weer deze keer. De kaart is van SEI papier gemaakt. De afdruk van Penny Black is op de ronde nestabilitie gestempeld en uitgestansd. Daaronder heb ik 2x de geschulpte mal gedaan. Het witte randje heb ik gemaakt met de Martha Stewart pons de `Embossed diamond border`. De mal waar de tekst op gestempeld is, is van een schapeabilitie de `Ribbon Tag Trio`. Ik hoop dat hij in de smaak valt bij jullie.
Fijn weekend allemaal.

maandag 19 oktober 2009

Proficiat

Ik vond deze stempel zo grappig dat ik er een kaart van moest maken. Hij is weer van Penny Black zoals mijn meeste kaarten. Het papier is van Making Memories de poolside & greenhouse. De rest spreekt vanzelf denk ik. Veel kijkplezier allemaal en bedankt voor het langskomen.

vrijdag 16 oktober 2009

A very merry Christmas

Voor deze kaart heb ik papier gebruikt van Basic Grey de`Wassail`. De stempel is een clearstamp van Penny Black Christmas Critters. De tekst op papier heb ik een stukje uitgeknipt voordat ik hem uitgestansd heb met de Nestabilitie, de ondergrond heb ik met de mal `Classic Inverted Scalloped`gesneden. Zo ook de ronding met tekst, alleen heb ik hiervoor de kleinere gebruikt. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Bedankt voor het langskomen en een fijn weekend allemaal.

dinsdag 13 oktober 2009

Snoesje kerst

Even een andere stempelkaart dan jullie van mij gewend zijn. Ik heb Snoesje alleen haar gezicht en handen met kersttakje ingekleurd, de rest heb ik op papier van Marianne Design gestempeld en uitgeknipt. Op de sluiting van haar kraag en de onderkant van haar jurk heb ik versierd met strassteentjes. De ondergrond heb ik met een mal van de cuttlebug zelf door de cuttlebug gehaald en op papier van Marianne geplakt. De randen links van de afbeelding zijn van Martha Stewart de `Diamond Border`en door de linker `Threader` een strookje papier heen geregen. De rechter uitgeponsde rand is van Fiskars `Scalloped Lace`.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.

zaterdag 10 oktober 2009

Groetjes

Het papier van deze kaart is van Basic Grey de `euphoria` met daarop de nestabilitie `Labels One`. De hoeken heb ik met de billenpons uitgeponsd. Het kant is van Vivant. De stans waar ik de tekst groetjes (marianne design) op gestempeld heb, is van de kleine ovale nestabiltie gemaakt.
Fijn weekend en veel knutselplezier.

woensdag 7 oktober 2009

A Merry Christmas

Een kerstkaart die ik gemaakt heb van Marianne Design papier van vorig jaar, afgewerkt met een randje uit de randpons van Fiskars en door overheen een geruit lintje. De stempel is van Penny Black clearstamps `Holly day critters`. De bloem is van Joanna Sheen. De tekst is van een magnoliastempel.
Veel kijkplezier, bedankt voor het langskomen en een fijne dag verder.

zondag 4 oktober 2009

Joepie

Hebben jullie dit wel eens meegemaakt een koe op de fiets? Gelukkig kan het met stempels wel allemaal en nog met kippen die meerijden ook hahaha. Een hele simpele kaart met papier van Making Memories, de wedding en Paperie poolside & greeenhouse. De stempel met de koe en kippen zijn van Penny Black en de tekststempel is van Marianne Design.
Leuk dat jullie langskomen.

vrijdag 2 oktober 2009

Vrolijk kerstfeest

Een schattig beertje van Penny Black gestempeld op een ovalen nestabilitie. Het papier wat ik gebruikt heb is van Designer Papers `Specialty Paper Pad`. Een stukje wit lint en daarboven een stukje kant van papier. De stipjes heb ik gemaakt met de embossingmal van de Cuttlebug. De takjespons is van McGill (Pine).
Leuk dat jullie langsgekomen zijn en een heel fijn weekend.